VAARWEL JORIS

Met bijzonder grote droefheid vernemen we het plotse overlijden van de oprichter van ons bedrijf en gewezen zaakvoerder Joris Van Bortel.

Joris stond 28 jaar lang, sinds de start, aan het roer van het toenmalige Van Bortel & co, het bedrijf dat later zou uitgroeien tot Imprenta. In 2009 gaf hij de fakkel door, maar bleef betrokken bij het reilen en zeilen. Op geregelde tijdstippen kwam hij nog langs, zo werkte hij recent mee aan de voorbereiding van 40 jaar Van Bortel & co / Imprenta in 2022. Met veel enthousiasme ging hij op zoek naar oude foto’s van de vele projecten die hij in 28 jaar realiseerde. Bij elke foto vertelde hij gepassioneerd een verhaal.

Maar Joris was vooral familieman. Naast zijn lieftallige vrouw Suzy, zijn 3 kinderen, Koen, Tom en Annelies, waren het vooral zijn 5 kleinkinderen die hem bezighielden. Het veel te vroegtijdig heengaan van Joris zal voor hen een enorm gemis zijn.

Namens het voltallige Imprenta-team bieden we aan zijn familie en vrienden onze oprechte deelneming aan en hopen dat ze de nodige steun kunnen vinden in deze moeilijke periode.

We zullen je missen,

Imme en Steven