Textielframes voor beurswanden en muurprints

Textielframes worden steeds belangrijker voor de branding van uw merk of product. U komt ze steeds vaker tegen in bijvoorbeeld kledingzaken, etalages, atriums, kantoren, tentoonstellingen, beurzen en tegen de gevels van gebouwen. Het zijn afbeeldingen op textiel in super groot formaat; opgespannen op een aluminium frame; met of zonder verlichting. Het zijn aandachttrekkers van buitenaf gezien en sfeermakers binnen. De frames kunnen in alle formaten worden besteld, van heel klein tot heel groot.

Ziet u het voor u? In de entree van uw bedrijf een frame van misschien wel 2 bij 5 meter, waarop uw nieuwste product of productlijn wordt gepresenteerd. Netjes uitgelicht met spotjes, zoals in een museum. Uw wachtende bezoekers zullen ongetwijfeld onder de indruk zijn. De vergaderzaal is ook een mooie plek om via een textielframe uw boodschap te doen overkomen. Hier is wellicht een wand frame met LED verlichting een goed idee. Vergeet ook uw medewerkers niet: ook zij verdienen een stijlvol textielframe op de werkplek.

Een frame is overigens ook heel goed in te passen in het interieur bij u. U kan hiervoor bijvoorbeeld een mooie persoonlijke opname gebruiken.

ONS ASSORTIMENT

De mogelijkheden van een textielframe

Het textiel met de afbeelding kan eenvoudig worden vervangen. Zo kan u in de winkel regelmatig een ander thema, product of boodschap tonen, maar u mag het ook door ons laten ontwerpen.

Bij de wintercollectie in de kledingzaak een mooi winterlandschap en in de zomer een strandtafereel. Bij de bakker een verlicht frame van een mooie mand met rustieke volkoren broden in de winter en een akker vol graan in de zomer. Voor de drankenhandel een frame met een afbeelding van de druivenoogst in de zomer en de wijnkelder met vaten rijpende wijn in de winter. Er zijn voor elk bedrijf wel een aantal prachtige textielframes te bedenken.

Wij beschikken ook over een zelfklevend deco-textiel, welk zonder frame direct op een muur of andere ondergrond kan worden aangebracht. Bij verwijdering blijven er geen lijmresten achter, dus u kan makkelijk de foto of print verwisselen.

Textieframe laten maken bij Imprenta indoor & outdoor reclame

Wij hebben een zeer grote ervaring met foto-print services en beschikken over de nieuwste technieken en machines. Het textiel waarop wij printen kan in verschillende afmetingen worden voorzien. Groot genoeg om een fantastisch frame voor u te maken.

Geïnteresseerd? Neem eens contact met ons op en vertel ons uw wensen. De mogelijkheden zijn ruim, dus aarzel niet. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw frame.

U heeft interesse in een textielframe maar u heeft nog geen duidelijk idee van de boodschap of afbeelding? Geen probleem! Neem ook dan gewoon even contact met ons op voor een afspraak met ons team creatieve ontwerpers. Zij helpen u graag met het ontwerp van uw frame.

VRAAG VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN

Heeft u interesse of enkele vragen? Neem gerust contact met ons op.
Ontvang vrijblijvend een offerte op al onze producten.

VRAAG UW OFFERTE AAN

Vul het contactformulier hieronder in.