SOLDEN STICKERS

ETALAGEBELETTERING SOLDENSTICKERs

Solden Stickers

Het is tegenwoordig bijna het hele jaar uitverkoop. Bij Imprenta kan u dan ook het hele jaar door, uw solden stickers bestellen. Heeft u reeds een ontwerp, of wil u het ontwerpen aan ons overlaten? De keus is uiteraard aan u.

Laat het winkelend publiek zien dat bij u de voordelen voor het oprapen liggen. U kan kiezen voor permanente of tijdelijke stickers; al dan niet doorzichtig of in vele kleuren.

Behalve solden stickers wilt u wellicht ook solden posters, solden vlaggen, solden etiketten of labels. Wij kunnen het allemaal voor u verzorgen.

Solden stickers en afdrukken bij Imprenta

Imprenta is een allround professionele grafische drukkerij. Wij kunnen uw solden-boodschappen op (bijna) alle materialen en kleeffolies afdrukken. Wij gebruiken de nieuwste technologieën en beschikken over de modernste printers en een eigen ontwerpteam. U kan met een gerust hart al het promotie drukwerk voor uw komende solden aan ons overlaten. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Dan kunnen wij samen bekijken hoe wij u het werk uit handen kunnen nemen.

REALISATIES

Vraag Offerte