RAAMSTICKERS

Raamsticker voor de etalage

Raamstickers worden steeds vaker toegepast in de detailhandel en kunnen variëren van heel klein tot heel groot. Bij kleine stickers kant u bijvoorbeeld denken aan stickers met de openingstijden van uw bedrijf.

De extra grote stickers beslaan de gehele etalageruit. Hieruit kunnen wij contouren snijden, zodat u bijvoorbeeld een mooie lijst op uw etalageraam plaatst.

Afhankelijk van bijvoorbeeld het seizoen of uw collectie kan u deze “lijst” eenvoudig verwisselen door een nieuwe sticker aan te brengen. Er zijn vele toepassingen te bedenken. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Raamstickers bij Imprenta

Bij ons kan u kiezen voor permanente of verwijderbare raamstickers. De verwijderbare stickers zijn eenvoudig te verwijderen en laten geen lijmresten op het glas achter. Handig om uw wekelijkse aanbiedingen aan het winkelend publiek kenbaar te maken. Afhankelijk van de door u gewenste toepassing kiezen wij de voor u meest geschikte kleeffolie. Deze folies zijn in vele kleuren voorradig, onze professionele drukkerij zorgt voor een vakkundige opdruk. Heeft u een mooi idee, of heeft u hulp nodig? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing.

REALISATIES

Vraag Offerte