SPANDOEKFRAME

Frame voor spandoeken

Spandoekframes zijn de meest verkochte vormen van gevelreclame.

Gaat u voor een blind frame, dan worden de spantouwen netjes weggewerkt achter een lijst. Een randloos frame is ook een optie.

We maken alle frames op maat in ons atelier, alle afmetingen zijn mogelijk. Al naargelang het doek kiezen we voor aluminium of stalen buizen.

Elk frame kan ook voorzien worden van ledspots, zodat ook ’s avonds en ’s nachts uw reclame optimaal gezien kan worden.

 

Spandoekframe voor in- en outdoor reclame

Spanframe – gevelreclame is erg populair. Het is dan ook een vrij goedkope maar toch stijlvolle manier om uw producten onder de aandacht te brengen, zeker als u regelmatig verschillende promoties aanbiedt.

Het is een handige oplossing voor bijvoorbeeld supermarkten. Een nieuwe aanbieding? Even een nieuw doek laten bedrukken en snel het oude vervangen. U kan de frames gebruiken voor zowel indoor als outdoor reclame.

Het voordeel van het frame is dat het in principe in verschillende afmetingen geleverd kan worden. Check zeker de referenties op onze website.

 

Imprenta heeft verschillende spandoekframes in het gamma

  1. aluminium of stalen buizenframe: dit is het klassieke spandoekframe waarbij we rekkers om de 30cm voorzien tussen het doek en het frame. Het frame kan zowel vrijstaand als tegen een muur of damwand gemonteerd worden.
  2. klopframe: hierbij wordt het doek ‘geklopt’ in het frame, nadien worden er rondomrond 2cm latjes geplaatst om het spandoek op zijn plaatst te houden. Het klopframe heeft een heel strakke look.
  3. blind spandoekframe: het doek zit strak rondom het frame en wordt achteraan vastgemaakt met rekkers. Daardoor ziet het eruit als een reclamebord. frame én rekkers zijn slim weggewerkt.

Vrijstaande frames bij Imprenta

Imprenta print professionals biedt alles onder 1 dak. Onze ontwerpstudio maakt een mooi design voor uw reclameboodschap, professionele drukkers leveren haarscherpe topkwaliteit en onze uitvoerders zorgen ervoor dat alles netjes opgespannen en geplaatst wordt.

Profiteer van 40 jaar ervaring en neem contact met ons op. Of kom langs in onze showroom, dan vertellen wij wat we voor uw onderneming kunnen betekenen.

REALISATIES

Vraag Offerte