HERASDOEK

SPANDOEKEN HERASDOEKEN

Herasdoek: uw hekwerk als reclamebord

Een bouwplaats is vaak geen aangenaam uitzicht voor omwonenden of voorbijgangers. Met herasdoeken schermt u een de werkplek netjes af, zodat de inkijk minder groot wordt. Het doek is handig in gebruik: het is eenvoudig aan te brengen op het hekwerk en als de job gedaan is, kan u het gewoon meenemen naar de volgende klus.

Een herasdoek is bovendien erg geschikt om reclame te maken voor uw bedrijf. U kan kiezen tussen verschillende types doek. Een zeildoek is bijvoorbeeld prima voor kleinere oppervlaktes. Voor een groter omvang kiest u het best voor een meshdoek. Er zitten kleinere ‘gaatjes’ in, dus de wind wordt beter doorgelaten.

Herasdoek bedrukken bij Imprenta

Imprenta print professionals bedrukt hekwerkdoeken voor tal van ondernemingen. Wij beschikken over ultramoderne industriële printers en kunnen snel leveren. Hebt u een speciaal ontwerp voor ogen? Onze ontwerpstudio maakt een passend design.

We beschikken over een eigen plaatsingsdienst en kunnen het doek zonder problemen plaatsen op uw bouwplaats. Meer weten? Neem contact op met ons.

REALISATIES

Vraag Offerte