SPANDOEKEN

SPANDOEKEN

Met een spandoek maakt u op een vrij eenvoudige en goedkope manier uw boodschap kenbaar. Bij Imprenta kan u terecht voor verschillende types spandoeken: Heras- en bannerdoeken voor een bouwplaats of een gevelbanner voor uw bedrijf. Wij werken met ultramoderne industriële printers, waardoor we u een voortreffelijke kwaliteit garanderen.

De spandoeken worden afgewerkt met spanringen. Als u dat wenst, kunnen we de doeken ook op een aluminium frame (vrijstaand of wandframe) spannen. Wij beschikken ook over een eigen plaatsingsdienst.

Binnensignalisatie – Systeem iX

Systeem iX is de grotere broer van Systeem P – robuster, hedendaagse look.

Hangbord

Dubbelzijdig en leverbaar in diverse maten. Montage aan plafond kan op verschillende manieren. Bij deze toepassing zitten de afdekkappen altijd links en rechts.

Vrij/Bezet bord

Indien gewenst kunnen (deur)borden van bepaalde ruimten met een schuifpaneeltje worden uitgebreid t.b.v. bijvoorbeeld ‘niet storen a.u.b.’.

Haaks-op-de-muur bord

Voor alle ruimten die extra aandacht nodig hebben. Altijd dubbelzijdig en aan de wand bevestigd met een fraai gevormd aluminium muurplaatje.

Deurbord

Leverbaar in diverse maten, dus geheel aan te passen aan het aantal gebruikers van de betreffende ruimte. Montage wordt normaliter gedaan met de kappen boven en onder.

Deurbord (met grijze eindkappen)

Inmiddels kunnen alle borden ook geleverd worden met grijze eindkappen. Het grijs past mooi bij de geanodiseerde aluminium en maakt de borden nog chiquer.

Vraag Offerte