WERFBORDEN

Werfborden

Een werfbord moet de aandacht trekken. Wat zien mensen het eerst? Beelden, dan pas letters. De grootte van een werfbord wordt mee bepaald door de locatie waar het komt te staan. Langs de snelweg, om de aandacht te vestigen op een nieuw bouwproject bijvoorbeeld. Dan raden wij grote borden met een afbeelding en weinig tekst aan.

Een chauffeur heeft niet veel tijd om te lezen. Zijn de borden enkel bedoeld voor een werf, dan gelden er andere eisen en criteria. Voor een bord met veiligheidsvoorschriften zijn pictogrammen dan weer geschikt. Hiervoor worden meestal Polypropyleen – panelen of kanaalplaten (structuur met kanalen) waardoor deze praktisch is in gebruik omwille van het lichtgewicht. Ook PVC-panelen en aluminiumpanelen kunnen gebruikt worden, afhankelijk van de toepassing.

Uw werfbord gepersonaliseerd bij Imprenta

Heeft u al een ontwerp voor uw werfbord? Dan kunnen wij hiermee direct aan de slag. Maar we hebben ook een professioneel ontwerpteam in huis, dus we kunnen perfect een design voor u maken.

Wij beschikken over de modernste printers en afdrukken kan op verschillende materialen, in elk formaat. Samen met u kiezen we het meest geschikte materiaal voor uw project. Neem contact met ons op.

REALISATIES

Vraag Offerte