PVC-BORD

Pvc-bord

Een pvc-bord is geschikt voor reclame binnen- en buitenshuis. Een PVC-paneel of Forex-paneel is een paneel bestaande uit 2 lagen pvc (= polyvinylchloride) gescheiden door een laag schuim.

Pvc-borden wegen relatief weinig en zijn daardoor makkelijk aan bijna elke wand te bevestigen. Er bestaan verschillende ophangsystemen. Pvc-reclameborden zijn perfect voor gebruik in etalages, displays, productpresentaties, beurzen en toon – wachtzalen. Maar ook in een moderne omgeving of thuis is het PVC-paneel uiterst geschikt met opdruk van een mooie familie / vakantie of natuurfoto. U vindt ze in verschillende diktes en afmetingen.

Pvc-borden bij Imprenta

Imprenta print professionals beschikt over ultramoderne flatbed UV-printers waarmee we bedrukt plaatmateriaal van superieure kwaliteit leveren. Of u nu een beeld wil laten drukken of enkel tekst, het resultaat is een haarscherpe afdruk van hoogfotografische kwaliteit. Ook een mooie print met foto of tekst kan op het PVC-paneel gekleefd worden.

Heeft u al een ontwerp? Dan gaan wij direct aan de slag. Heeft u hulp nodig bij ontwerp van de reclameboodschap? Dan staat ons team van ontwerpers voor u klaar. Wij regelen alles voor u: van ontwerp tot en met de plaatsing van de reclameborden. Neem contact met ons op.

REALISATIES

Vraag Offerte