SPANDOEKFRAME

GEVELRECLAME SPANFRAME

Spandoekframe voor in- en outdoor reclame

Spanframe – gevelreclame is erg populair. Het is dan ook een vrij goedkope maar toch stijlvolle manier om uw producten onder de aandacht te brengen, zeker als u regelmatig verschillende promoties aanbiedt.

Het is een handige oplossing voor bijvoorbeeld supermarkten. Een nieuwe aanbieding? Even een nieuw doek laten bedrukken en snel het oude vervangen. U kan de frames gebruiken voor zowel indoor als outdoor reclame.

Het voordeel van het frame is dat het in principe in verschillende afmetingen geleverd kan worden. Check zeker de referenties op onze website.

 

Imprenta heeft verschillende spandoekframes in het gamma

  1. aluminium of stalen buizenframe: dit is het klassieke spandoekframe waarbij we rekkers om de 30cm voorzien tussen het doek en het frame. Het frame kan zowel vrijstaand als tegen een muur of damwand gemonteerd worden.
  2. klopframe: hierbij wordt het doek ‘geklopt’ in het frame, nadien worden er rondomrond 2cm latjes geplaatst om het spandoek op zijn plaatst te houden. Het klopframe heeft een heel strakke look.
  3. blind spandoekframe: het doek zit strak rondom het frame en wordt achteraan vastgemaakt met rekkers. Daardoor ziet het eruit als een reclamebord. frame én rekkers zijn slim weggewerkt.

Spandoekframe bij Imprenta

Bij een standaard spandoekframe is het doek gespannen met zichtbare rekkers. Bent u geen fan? Dan kan u kiezen voor een klopframe of blind spandoekframe, een frame met een mooie afgewerkte rand die de spandraden bedekt. De randen zijn strak en in aluminium, wit of zwart beschikbaar. Ideaal voor binnen – en buiten gebruik voor logo’s of bedrijfsnamen op een gevel, voor gebruik op beurzen of gewoon in uw winkel, boutique, enz…

Geïnteresseerd? Deel uw ideeën en wensen. Ons team van professionele ontwerpers, drukkers en uitvoerders helpt ze graag verwezenlijken.

REALISATIES

Vraag Offerte