HAAKS OP DE MUUR BANNER

GEVELRECLAME HAAKS OP DE MUURBANNER

Haaks-op-de-muur banner

Een haaks-op-de-muur banner, ook wel een haakse gevelbanier genoemd, is de moderne versie van het oude uithangbord. De banner mag niet te veel uitsteken en is daarom beperkt in breedte. Het is de ideale manier om uw winkelpand, nieuwe producten of solden aan te kondigen.

De banner bevat over het algemeen weinig tekst: het is de afbeelding die spreekt. Een haaks-op-de-muur banner heeft als voordeel dat hij aan beide kanten wordt bedrukt. Zo kan u op de ene kant de aandacht vestigen op 1 bepaalde actie of boodschap en op de andere kant iets anders in de verf zetten.

Haaks-op-de-muurbanner bij Imprenta

Imprenta biedt verschillende bevestigingssystemen voor de banners aan. Welk systeem het best geschikt is voor uw project hangt af van het materiaaltype van uw gevel en de stijl van het pand. Wij hebben een creatief team met veel ervaring in huis. Zo kunnen we in onderling overleg één of meerdere banners ontwerpen. Ook de plaatsing van de banner kan u overlaten aan ons ervaren plaatsingsteam. Meer weten over onze banner – mogelijkheden? Neem contact met ons op.

REALISATIES

Vraag Offerte