TIJDELIJKE STICKERS

ETALAGEBELETTERING TIJDELIJKE STICKERS

Tijdelijke stickers

Heeft u regelmatig promotie-acties die u communiceert via de etalage of op uw bedrijfsauto? Dan zijn tijdelijke stickers voor u wellicht de aangewezen manier om uw reclameboodschappen over te brengen.

Deze stickers hebben een hechtingslaag die niet permanent aan de ondergrond hecht. Hierdoor zijn ze redelijk makkelijk te verwijderen, zonder de ondergrond te beschadigen. Het is dan ook één van de goedkoopste manieren om reclame te maken voor uw bedrijf of merk.

Uw tijdelijke stickers bij Imprenta

Uw tijdelijke stickers bestelt u bij Imprenta print professionals. Wij werken met professionele plotters en digitale printers volgens de laatste stand der techniek. U bent hierdoor verzekert van het beste professionele en kwalitatieve resultaat. Wij beschikken over een eigen plaatsingsdienst en grafisch ontwerpteam. Imprenta helpt u graag met het ontwerpen & plaatsing is ook geen enkel probleem. Wilt u de stickers in afwijkende vormen en/of maten? Geen enkel probleem. Wij kunnen de stickers in elke gewenste vorm contour-snijden. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden? Neem gerust even contact met ons Imprenta-team op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

REALISATIES

Vraag Offerte