PERMANENTE STICKERS

Permanente stickers

Permanente stickers op de etalage zijn vooral geschikt voor bijvoorbeeld uw logo of winkelnaam. De speciale kleeflaag van deze stickers zorgt voor een zeer stevige hechting. Dit type sticker kan u zowel aan de binnenkant van uw etalage kleven als aan de buitenkant. De sticker wordt bij ons voorzien van een speciale UV-laminaat, waardoor de verkleuring van het direct zonlicht wordt tegengegaan. Hierdoor zal uw logo of winkelnaam er permanent netjes uit blijven zien.

Bent u nog niet helemaal zeker van uw zaak, of wilt u met verschillende logo’s en lettertypen experimenteren? Kies dan voor de tijdelijke stickers bij Imprenta.

Permanente stickers bij Imprenta

Bij Imprenta print professionals vindt u alles onder één dak. Heeft u al een ontwerp voor uw stickers, dan kunnen wij direct de voorbereidingen treffen voor het printen. Heeft u nog geen ontwerp? Dan kan u het professioneel grafisch ontwerpteam van Imprenta inschakelen. In overleg met u worden een aantal ontwerpen uitgewerkt, waaruit u kan kiezen. Wanneer uiteindelijk alle stickers zijn geprint, kan onze plaatsingsdienst na een afspraak de belettering komen aanbrengen op uw etalages.

REALISATIES

Vraag Offerte