ONE-WAY-VISION

ETALAGEBELETTERING ONE WAY VISION

One-way-vision folie en belettering

Bij een one-way-vision folie kan u wel van binnen naar buiten kijken, maar niet van buiten naar binnen. Dit type folie wordt vaak toegepast op ramen van kantoorgebouwen en autobussen, maar het kan ook goed toegepast worden op uw etalageramen.

Voor een etalage kan er een mooie print opgemaakt worden die slechts een gedeelte van de etalage bedekt, waardoor bijvoorbeeld mooie doorkijkjes gemaakt worden om de nieuwsgierigheid van het publiek te wekken. Of een mooie fleurige lente-omlijsting voor uw lente-etalage. De folie is makkelijk te verwijderen. Zo kunt u regelmatig het thema van de belettering en raambekleding aanpassen aan uw promotie-acties.

One-way-vision ontwerpen en aanbrengen

Het zelf aanbrengen van kleeffolies op grote oppervlakten is niet echt eenvoudig. Onze ervaren vakmensen kunnen de voor u gewenste one-way-vision folie vakkundig en snel op uw etalageramen aanbrengen en wanneer nodig de oude folie verwijderen. Imprenta print professionals beschikt over een eigen grafiche ontwerpstudio, we ontwerpen de mooiste designs voor u. Voor kantoren hebben wij neutrale one-way-vision folies, welke ongewenste inkijk van buitenaf beperkt en gedeeltelijk zonwerend zijn. Meer weten? Neem gerust even contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal.

REALISATIES

Vraag Offerte