CLEARVIEWFOLIE

ETALAGEBELETTERING CLEARVIEW

Clearview raamfolie

Clearview raamfolie, ook wel heldere glasfolie genoemd, is zeer dun en transparant. Het lijkt alsof de illustraties of letters direct op het glas zijn afgedrukt. Deze folie is zeer geschikt om bijvoorbeeld glazen deuren van een belettering of illustratie te voorzien, zodat zij beter zichtbaar zijn.

Glazen scheidingswanden in moderne kantoren kunnen van uw logo of foto worden voorzien. Benut het oppervlak van uw kantoorramen. U kan de ramen in uw huisstijl “aankleden”, terwijl u binnen toch voldoende licht behoudt. Uw klanten herkennen zo sneller uw kantoor!

Er zijn vele originele toepassingen te bedenken; wees creatief dus vergeet ook de autoruiten niet!

Clearview raamfolie bij Imprenta

Bij Imprenta werken wij met de beste folies en nieuwste technieken. Wij drukken elke door u gewenste illustratie op de folie. Het is zeer belangrijk dat de folie strak en zonder fouten op het glas wordt aangebracht. Een taak die u het beste aan onze plaatsers overlaat. Zij hebben een jarenlange ervaring en zorgen dat u (jaren)lang van uw raamfolie kan genieten.

Wil u meer weten over het bedrukken van clearview of andere kleeffolies, of heeft u een idee? Neem even contact met ons op, wij helpen u graag.

REALISATIES

Vraag Offerte