TEXTIELFRAME

TEXTIELFRAME

Textielframe

Een textielframe is een bannerdoek dat op een raamwerk van (meestal) aluminium is gespannen. Het geeft het doek een stijlvolle, no-nonsense uitstraling. Een scheidingswand met dit spanframe is vrij eenvoudig en voordelig te maken. Een textielframe is de ideale oplossing voor beurzen, als het budget beperkt is.

Een dergelijke spanwand is ook relatief licht en dus makkelijk te vervoeren. De frames zijn demonteerbaar. Handig als u werkt met wanden met een grote afmeting. Een volgende beurs, een nieuw thema? U hoeft enkel maar het doek te verwisselen.

Textieframe beurswanden bij Imprenta

Imprenta print professionals heeft alles in huis voor een professionele beurswand met spanframe. Als u nog geen ontwerp hebt, kan onze ontwerpstudio daar perfect zorgen. Onze ervaren printprofessionals drukken uw ontwerp haarscherp en kleurecht op het doek. Hiervoor beschikken we over ultramoderne industriële digitale printers. Onze uitvoerders zorgen ten slotte voor een passend frame. Heeft u nog vragen of wil u meer informatie? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

REALISATIES

Vraag Offerte