ROLL-UP

ROLL-UP

Roll-up banner

Een roll-up banner zit verpakt in een cassette. U ontrolt hem eenvoudig en dankzij een veermechanisme is hij altijd netjes strak gespannen. In een paar seconden tijd staat uw kleine scheidings- promotie en/of presentatiewand er.

Deze roll-ups kan u in verschillende afmetingen verkrijgen in de breedte. Is de beurs voorbij? U rolt de banner in een wip weer op in de cassette en dan in de bijhorende compacte draagtas. De roll-up is makkelijk te vervoeren en snel ergens anders te gebruiken. Dit type banner is trouwens ook handig in gebruik in je winkel of in je onderneming. U kan deze ook in  A4-formaat verkrijgen, handig om op uw toonbank te plaatsen met daarop de promo van de week in de kijker!

Roll-up banners bij Imprenta

Imprenta print professionals maakt roll-up banners in bijna alle formaten. Wij beschikken over ultramoderne industriële UV- en inkjetprinters. Onze professionals drukken uw boodschap haarscherp en kleurecht op de banner. Wil u meer weten over de mogelijkheden van roll-ups of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

REALISATIES

Vraag Offerte