PIXLIP

PIXLIP GO

Pixlip go systeem

Het Pixlip go-systeem is een modulair mobiel systeem met lichtgewicht frames in verschillende maten. De frames zijn voorzien van LED-verlichting langs beide zijden en worden zowel aan de voor- als achterkant bespannen met een doek. U kan perfect uw eigen lichtgevende wand samenstellen.

De LED-frames kunnen ook aan elkaar worden geschakeld, haaks op elkaar geplaatst worden en zelf scharnieren. Zo is het mogelijk om de panelen telkens op een andere manier te koppelen en dus makkelijk een andere stand te bouwen. Pixlip go geeft u stand een moderne uitstraling en is ook zeer geschikt voor reclameboodschappen in uw winkel.

Pixlip go designs bij Imprenta

Onze ontwerpstudio ontwerpt een mooi design voor uw Pixlip go-wand. Als het nodig is, ontwerpen en bouwen wij ook uw hele stand op. Imprenta print professionals beschikt over ultramoderne digitale printers. Wij drukken uw ontwerp voor een beurswand of reclame haarscherp in full color.

Dankzij dit framesysteem wordt uw stand de eye catcher op iedere beurs. Wil u meer weten over Pixlip go? Neem contact met ons op, wij vertellen u graag alles over dit wandsysteem.

REALISATIES

Vraag Offerte