SPECIALS

SPECIALS

Specials in wrapping en belettering

Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten! Wij kunnen terugvallen op een geweldig vakteam van installateurs, grafische ontwerpers en print professionals. U kunt het bijna niet zo eigenaardig bedenken, of wij kunnen het voor u realiseren. Wij beschikken over een breed gamma van verschillende types kleeffolies, elk met specifieke eigenschappen, geschikt voor specifieke doeleinden.

Ook brengen wij digitaal geprinte afbeeldingen & foto’s op de auto aan. Het is zelfs mogelijk de prints in een speciaal contour te snijden. Zo kunt u een lijnenspel van strakke en ronde vormen laten aanbrengen.

Uw eigen ontwerp of het onze

Beschikt u reeds over een grafisch ontwerp? Maak dan een afspraak met onze vakmensen. Samen kijken wij hoe het ontwerp het beste tot zijn recht komt op uw voertuig. Hiermee kan u alvast een realistische indruk krijgen van het eindresultaat.

Ons grafisch creatief team kan ook een op maat gemaakt ontwerp voor u verzorgen. Wij maken een aantal passende voorstellen voor u op waaruit u kan kiezen. Uiteraard kan u aanpassen waar nodig. Ontwerpen en aanpassen gaat zeer snel voor alle types van voertuigen. U krijgt op die manier een zeer realistische kijk van het ontwerp op uw auto. Wij laten u graag weten wat de mogelijkheden bij Imprenta zijn.

REALISATIES

Vraag Offerte