FOLIES

FOLIES

Folies voor belettering en carwrapping

Verschillende soorten ondergrond hebben vaak ook een ander type kleeffolie nodig. Onze vakmensen hebben een ruime ervaring met belettering en carwrapping en weten precies welke folie voor uw project het meest geschikt is. Wij gebruiken enkel professionele kleeffolies van gerenommeerde kwaliteitsmerken als bijvoorbeeld Avery Dennisson, 3M, Johnson Window Films,etc.

Zo werken wij voor bepaalde toepassingen met tijdelijke folies, deze worden vooral gebruikt voor tijdelijke (reclame)acties en zijn nadien zeer gemakkelijk te verwijderen.

De permanente folies worden vooral gebruikt voor toepassingen die een langdurig doel hebben, de hechting van deze lijmlaag is veel sterker waardoor de bestickering veel langer mee gaat en ook de kwaliteit gaat behouden.

Aanbrengen van de folies

Het aanbrengen van de kleeffolies is niet zo eenvoudig als u er geen ervaring mee heeft. Daarom dient dit door een gespecialiseerd team te worden aangebracht. Imprenta werkt enkel met gecertificeerde vakmensen die een wrapping of bestickering van A tot Z perfect uitvoeren.

REALISATIES

Vraag Offerte