FLEET WRAP

FLEET

Fleet wrap, belettering voor het hele wagenpark!

Fleet wrap is het inpakken van uw bedrijfsauto’s in een kleeffolie in de huisstijl van uw onderneming. Onze vakmensen hebben reeds jarenlange ervaring met het bestickeren en wrappen van auto’s, boten en zelfs vliegtuigen. Een bedrijfswagen is ‘het’ visitekaartje van uw onderneming.

Het straalt professionaliteit en vertrouwen uit als uw vertegenwoordigers en technici in een bestickerde/gewrapte bedrijfsauto op hun afspraak aankomen. Bedrijfsauto’s zijn ook elke dag op de baan, dus zo heeft u een gratis exposure van uw bedrijf of merk met als voordeel dat u de bestickering/carwrap regelmatig kan vernieuwen.

Fleet wrap op uw bedrijfsterrein

U kan de bedrijfsauto’s natuurlijk laten overspuiten, maar dat is toch een vrij dure aangelegenheid én u bent de auto een aantal dagen “kwijt”. Een carwrap-folie kan in één dag op een personenauto worden aangebracht. Voor vrachtwagens hangt het van de grootte van het voertuig af. Wij kunnen het inpakken van de auto’s bij u op het bedrijf uitvoeren. Zo verliest u weinig tijd en heeft u direct weer de beschikking over de wagens. Interesse? Neem gerust even contact met ons op en bekijk ook de foto’s op deze website.

REALISATIES

Vraag Offerte