AUTOBELETTERING IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Autobelettering, gratis reclame voor uw bedrijf

Veel bedrijven geven veel geld uit om op het internet gevonden en gezien te worden, maar er is nog een andere wijze om door uw klanten en potentiële klanten gezien te worden: autobelettering. De goedkoopste reclame is de reclame die u zelf maakt. Het beletteren van bedrijfsauto’s zorgt ervoor dat uw bedrijf of merk overal op de weg wordt gezien. Zorg dat ook uw bedrijfsauto’s opvallen!

U staat er misschien niet bij stil, maar uw bedrijfsauto is het visitekaartje van uw onderneming. Een herkenbare (bijvoorbeeld in uw huisstijl) en vakkundige aangebrachte belettering straalt vakmanschap en vertrouwen naar uw cliënten uit. Het hoeft overigens niet bij letters te blijven, u kan ook foto’s op de auto’s laten plakken en zelfs de hele auto laten “inpakken” in een kleeffolie met een toepasselijke kleur en/of print. Carwrapping wordt dat laatste genoemd.

Wat zijn de voordelen van autobelettering en carwrapping

Het maken van reclame voor uw eigen onderneming is niet het enige voordeel van het beletteren van uw bedrijfswagens.
U kan rekenen op:

  • Belettering, contour snijden en carwrapping door ervaren specialisten.
  • Imago verbetering van uw onderneming.
  • Carwrapping met speciale kleeffolies; het beschermt de laklaag tegen vervuiling en inwerking van UV-straling.
  • Kleine krassen op de kleeffolie kan u verwijderen met een föhn of u laat de auto een tijdje in de zon staan.

De auto’s kunnen een week na de behandeling weer gewoon gewassen worden; in de auto-wasstraat of met de hand. Reinigt u de
wagen met een hogedrukreiniger, dan moet u minimaal 1,5 meter afstand nemen. De folie kan door onze specialisten ook weer
verwijderd worden. Handig voor als u een nieuwe reclame-uiting op uw bedrijfswagens wil plaatsen

 

ONS ASSORTIMENT

Autobelettering door Imprenta Print Professionals

Verschillende ondergronden vereisen verschillende types kleeffolies. De professionals van Imprenta hebben ruim 30 jaar ervaring met het aanbrengen van kleeffolies. Wij gebruiken enkel de folies van de hoogste kwaliteit.

Geïnteresseerd in het maken van reclame voor uw eigen onderneming? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag wat ons team voor uw onderneming kan betekenen.

U heeft (nog) geen huisstijl of passende print voor uw bedrijfsauto’s? Geen probleem. Ons ontwerpbureau kan voor uw bedrijf een geschikte print ontwerpen om op uw auto’s te plaatsen. Wij beschikken ook over een eigen installatie team die de belettering van de auto’s bij u op het bedrijf kan uitvoeren. Zo heeft u direct weer de beschikking over de auto’s.

VRAAG VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN

Heeft u interesse of enkele vragen? Neem gerust contact met ons op.
Ontvang vrijblijvend een offerte op al onze producten.

VRAAG UW OFFERTE AAN

Vul het contactformulier hieronder in.