Materialen en diktes

Van hout tot goud

Ontdek de veelzijdigheid van onze 3D-letters, waar vakmanschap samensmelt met een buitengewoon aanbod aan materialen en diktes. Onze unieke collectie reikt van warm en natuurlijk hout tot de verfijning van goud, waardoor jouw ontwerpen een ongekende uitstraling krijgen.

Bij ons kun je kiezen uit een scala aan materialen die zorgvuldig zijn geselecteerd om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen. Houten 3D-letters voegen een organisch en tijdloos karakter toe, terwijl gouden letters een vleugje luxe en elegantie bieden. Onze diversiteit aan materialen stelt je in staat om de perfecte match te vinden voor jouw specifieke behoeften en stijl.

Materialen: acrylaat, (massief) hout en fineer, glas, metaal, …
Heeft u interesse of bijkomende vragen over de diverse materialen? Stel ze gerust!

Van subtiel reliëf tot indrukwekkende diepte

Daarnaast bieden we verschillende diktes aan, zodat je de dimensie van jouw ontwerp kunt aanpassen aan jouw visuele voorkeuren. Van subtiele reliëfletters tot indrukwekkende doosletters, onze 3D-letters geven diepte en karakter aan elke boodschap.

Met ons uitgebreide assortiment materialen en diktes, creëer je niet alleen letters, maar kunstwerken die de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten. Laat jouw creativiteit de vrije loop en geef vorm aan unieke 3D-letters die spreken in de taal van jouw stijl.

Onze realisaties van 3D-letters

Binnenkort meer informatie beschikbaar.
Heeft u interesse? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

VRAAG VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN

Heeft u interesse of enkele vragen? Neem gerust contact met ons op.
Ontvang vrijblijvend een offerte op al onze producten.

VRAAG UW OFFERTE AAN

Vul het contactformulier hieronder in.