NIEUW : COVERSAFE : folie tegen verspreiding van COVID-19

In samenwerking met de universiteit van Toulouse werd een zelfklevende en transparante folie ontwikkelt​, genaamd Coversafe, dewelke anti bacteriologische en anti microbiële eigenschappen heeft. Hoewel razend actueel werd deze ontwikkeling al 10 jaar geleden gestart.

Coversafe voorkomt verdere verspreiding van virussen, bacteriën en schimmels. De folie beschermt tegen onder andere griep, buikgriep en salmonella en Corona/Covid-19. De anti-microbiële werking van Coversafe is getest en aangetoond door onafhankelijke en geaccrediteerde laboratoria.

De toepassingen zijn oneindig! Onze gespecialiseerde plaatsingsploegen staan klaar om deze folie op de meest uiteenlopende ondergronden te plaatsen, denken we maar aan togen, tafels, bureau’s,…

Als werkgever lijkt het ons zeer belangrijk, ook buiten covid-19 periode, om ervoor te zorgen dat het personeel niet ziek wordt. Deze folie draagt daar toe bij! Op alle gemeenschappelijke plaatsen (refter, keuken, flex-werkplekken,… ) zal de folie de bacteriën , schimmels en virussen doden, zodat ze niet kunnen worden doorgegeven.

Ongetwijfeld heeft u meer vragen, contacteer ons!