VLOERZEIL

INTERIEUR VLOERZEIL

Gepersonaliseerd vloerzeil met fotoprint

Heeft u al eens gedacht aan een gepersonaliseerd vloerzeil? Een mooie vloer met uw eigen grafisch ontwerp én uw smaak. Door slim te spelen met vormen en kleuren, bereikt u tal van optische effecten. Zo kan u een kleine ruimte optisch groter maker door lichte kleuren en diagonale lijnen te gebruiken. Leuk voor thuis, maar ook op kantoor.

Of wat dacht u van een vloer met uw logo of in de kleuren van uw huisstijl? Een vloerzeil is ook handig in de kinderkamer of speelkamer: het is makkelijk en snel schoon te maken. Een kleurige fotoprint op het zeil maakt de kamer helemaal af.

Gepersonaliseerd fotoprint vloerzeil bij Imprenta

Geïnteresseerd in een vloerzeil met fotoprint voor thuis of op kantoor? Neem contact met ons op en vertel ons uw wensen. Wij beschikken over ultramoderne industriële printers en hebben ruim 30 jaar ervaring. Heeft u al een ontwerp? Dan kunnen wij meteen aan de slag, maar u kan ook een beroep doen op onze professionele ontwerpstudio. Die helpen u met een passend design.

Als het zeil met uw fotoprint klaar is, kan u een beroep op onze plaatsingsdienst doen om het vakkundig te laten leggen. Meer weten? Neem contact met ons op.

REALISATIES

Vraag Offerte