VLOERSTICKERS

INTERIEUR VLOERSTICKER

Vloersticker

Vloerstickers vallen op, dus ze zijn ideaal voor reclamedoeleinden. Toch worden vloerstickers in de meeste gevallen gebruikt voor markeringen, veiligheidswaarschuwingen en het aangeven van vluchtwegen. Dit gebeurt vaak in werkplaatsen, fabriekshallen en grote magazijnen. In supermarkten zien we verrassend weinig vloerstickers.

De aanbiedingen hangen bijna altijd aan het plafond, terwijl we onbewust meer naar beneden kijken om te zien waar we lopen. Gebruik ook uw vloer als communicatiemiddel met uw klanten!

U kan ook een vloersticker gebruiken om een grijze betonnen vloer aantrekkelijker te maken met een grafisch ontwerp.

Vloerstickers bij Imprenta

Imprenta print professionals maakt vloerstickers in alle maten en soorten. We kunnen de stickers contoursnijden, dus elke vorm is mogelijk. Gebruikt u de stickers om uw klanten attent te maken op de aanbiedingen, dan adviseren we stickers met een afneembare lijmlaag. Die kan u makkelijk verwijderen. Voor markeringen, veiligheidswaarschuwingen en vluchtwegaanduiding raden we vloerstickers met een permanente lijmlaag aan.

Wij beschikken over ruim 30 jaar ervaring en hebben ultramoderne industriële printers in huis. Kwaliteit en snelheid zijn gegarandeerd. Meer weten over vloerstickers bij Imprenta? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

REALISATIES

Vraag Offerte