AAN DE MUUR

INTERIEUR TEXTIELFRAME AAN DE MUUR

Textielframes aan de muur

Een textielframe of spanframe trekt de aandacht van het publiek en is in vergelijking met andere reclame vrij voordelig. Aan de muur wordt het meestal gebruikt voor gevelreclame. Het voordeel van dit soort frames? U kan de boodschap eenvoudig en snel verwisselen. U laat een nieuw doek bedrukken en spant het frame weer op.

Bij de basisuitvoering van een spanframe zijn de spantouwen zichtbaar. Dat geeft het geheel een robuuste, industriële uitstraling. Bij een zogenaamd blind frame zijn de spantouwen weggewerkt achter een strakke – vaak aluminium – lijst. Een blind frame aan de muur lijkt op een schilderij en zorgt voor een strakke, moderne uitstraling.

Textielframes snel aan de muur? Bel Imprenta!

Imprenta print professionals bedrukt de doeken voor uw spanframes op professionele wijze. De modernste printers en ervaren professionals staan tot uw dienst. Onze ontwerpstudio maakt voor u ook het gewenste design. Bij Imprenta vindt u alles onder 1 dak: ontwerpen, printen en plaatsen. Wij zorgen voor een snelle levering. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

REALISATIES

Vraag Offerte