RECEPTIETAFELS

INTERIEUR RECEPTIETAFEL

Foto op receptietafel

Een leuk idee voor restaurants, hotels, catering- en verhuurbedrijven: een foto op de receptietafels. Of uw logo, een reclameboodschap of gewoon uw bedrijfsnaam.

Een mooi grafisch ontwerp is ook mogelijk. Zo toont u de gasten meteen bij wie ze moeten zijn als zij zelf een receptie organiseren. Ook op beursstanden staan vaak receptietafels.

Een foto op de receptietafel laat uw producten opvallen bij potentiële klanten. Het afdrukken van foto’s is mogelijk zowel op houten als kunststof tafelbladen.

Foto op receptietafel bij Imprenta

Wil u van uw receptietafels een communicatiemiddel maken? Imprenta print professionals staat tot uw dienst. Onze ultramoderne industriële flat-bed printers drukken uw foto, boodschap of grafisch ontwerp haarscherp en in full color af op een tafelblad. Met meer dan 30 jaar ervaring bedrukken wij (bijna) alle soorten materiaal.

Onze ontwerpstudio kan ook een passen design maken. Interesse in het afdrukken van foto’s op receptietafels? Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze showroom.

REALISATIES

Vraag Offerte