DIASEC

FOTOPRINT DIASEC

Diasec afwerking voor uw foto’s

Diasec is dé referentie voor een hoggwaardige afwerking van uw foto’s. De afdruk wordt met de beeldzijde verlijmd achter plexiglas. Achter de foto komt een tweede paneel van plexiglas of een aluminium paneel. Het geheel wordt daarna voorzien van een ophangframe of kan in een lijst gemonteerd worden.

Een Diasec paneel kan in verschillende uitvoeringen worden gemaakt, zoals bijvoorbeeld hoogglanzend, mat of Tru-life. De grootte van de panelen hangt af van de gekozen uitvoering. De eigenschappen van Diasec:

  • prachtige kleurweergave en diepe contrasten
  • de kleinste details zichtbaar
  • beschermt de foto tegen uv-straling
  • bewaart de kwaliteit van de foto zeer lang

Meer weten? Neem contact met ons op of kom langs in de showroom.

Diasec fotoafwerking bij Imprenta

Imprenta print professionals zorgt voor een prima Diasecafwerking. Heeft u een foto, reproductie of afbeelding die u nog lang wil bewaren? Neem contact met ons op. Wij leggen u met plezier uit hoe een Diasecfotoafwerking in z’n werk gaat en welke formaten mogelijk zijn. De achterzijde van de foto kunnen we afwerken met een plexiglaspaneel of met een aluminium Dibondpaneel.

Onze professionals bespreken met u de beste optie voor uw project. En we gaan ook na welk ophangingssysteem het meest geschikt is.

REALISATIES

Vraag Offerte