BESCHRIJFBAAR BEHANGPAPIER

BESCHRIJFBAAR BEHANGPAPIER

Beschrijfbaar behangpapier voor thuis en op kantoor

Beschrijfbaar behangpapier is papier op basis van vinyl met een whiteboard coating. Met dit behangpapier geeft u uw muur een nieuwe functie: u kan erop schrijven, met dezelfde stiften die u ook voor een whiteboard gebruikt. Dit type behangpapier is ideaal voor een vergaderruimte. Iedereen kan zijn standpunt kracht bijzetten met een schets op de muur. En u heeft meteen een mooie, vlakke en witte ondergrond voor eventuele projecties.

Ook in cursus- en leslokalen is dit behangpapier een aanwinst. Om nog maar te zwijgen van het plezier dat het biedt in de kinderkamer. Kinderen kunnen naar hartenlust kliederen!

Beschrijfbaar behangpapier bij Imprenta

Imprenta print professionals biedt beschrijfbaar behangpapier in alle afmetingen. We kunnen het papier ook bedrukken, bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo. Voor de kinderkamer leveren we het papier in een passende kleur. Wij beschikken over ultramoderne industriële printers, dus we kunnen snel leveren.

Het behangpapier moet natuurlijk ook nog netjes op de muur komen. Lukt u dat niet? Geen probleem. U kan een beroep doen op onze professionele plaatsingsdienst.

Meer weten over beschrijfbaar behangpapier? Neem contact met ons op.

REALISATIES

Vraag Offerte