IMPRENTA® ontwikkelt en werkt concepten uit!

Onlangs kreeg IMPRENTA® de opdracht een ‘Inspiratiewand’ uit te werken voor onze klant Juntoo. Voor dit project was het belangrijk om zoveel mogelijk materialen te tonen en te laten beleven a.d.h.v. stalen, stoffen, interieurbeelden,… zodat klanten gemakkelijk een keuze kunnen maken voor hun interieur thuis of op het bedrijf. Om de wand een bepaalde ‘look & feel’ te geven hebben we op de achtergrond gewerkt met een geborstelde organische structuurfolie in betonlook van Mactac ‘Veneziano’.

De fotobeelden zijn afgewerkt met Hahnemuhle® fine art paper. Voor de technische afwerking hebben we gekozen voor een systeem dat voldoende draagkracht heeft om bepaalde zwaardere materialen zo goed als onzichtbaar te kunnen bevestigen. Om verder in te spelen in het fijne design hebben we de verticale teksten uitgewerkt in gelaserde mat witte plexi freesletters.

 

IMPRENTA® is erg enthousiast over de fijne samenwerking met het Juntoo-team, Coeck nv (verzagen marmer/keramiek) & Bart Appeltans (inspirerend interieurarchitect en Vlaams tv-gezich) en uiteraard ons eigen grafisch design-team & ons productie-en plaatsingsteam.

 

Op naar een volgend concept!