Imprenta bundelt krachten op een nieuwe locatie

Imprenta bundelt krachten op een nieuwe locatie

De printspecialisten van Imprenta verhuisden onlangs naar een nieuwe locatie in Aartselaar. De verkoopafdeling met toonzaal en de productieafdeling werken vanaf nu onder één dak. Dat betekent alleen maar voordelen voor zowel jou als klant als het bedrijf. Kom het nieuwe gebouw ontdekken tijdens de feestelijke klantendag op 21 juni!

Klantvriendelijk

De nieuwe locatie bevindt zich op de Industrieweg 11 in Aartselaar. “Eén locatie is altijd beter voor de klant,” begint Steven Vollebergh, zaakvoerder van Imprenta. “De juiste man of vrouw is altijd dichtbij, of je nu een technische vraag hebt of een vraag voor een verkoper. Je bestelt en je haalt je drukwerk vanaf nu af op een locatie.” Als klant kun je dus volop profiteren van de korte lijnen en snel een antwoord op al je vragen krijgen, of het nu een administratieve dan wel een technische is.

Verdere groei

“Dankzij deze locatie kunnen we ook het hoofd bieden aan de uitdagingen die op ons afkomen,” gaat Steven verder. “Er is plaats om ons groeipotentieel te realiseren en we kunnen nieuwe machines plaatsen. Die komen dan allemaal op een centrale plek te staan. Voor onze interne organisatie is het trouwens een zegen om alles onder één dak te hebben. De communicatie tussen de twee locaties verliep vroeger lastiger, maar dat is nu verleden tijd.”

Alle druktechnieken in eigen huis

Wat machines betreft, onderscheidt Imprenta zich doordat de drukkerij ongeveer elke mogelijke digitale druktechniek en elk type inkt in huis heeft. Of je nu een foto op een muur wilt, een bedrukte vlag of parasols, of bestickering voor je wagen: Imprenta zorgt voor een strak en vlekkeloos resultaat.

Kom Imprenta ontdekken tijdens de klantendag op 21 juni

Als klant kun je komen kennismaken met het nieuwe gebouw, het ruime aanbod van Imprenta en het indrukwekkende machinepark tijdens de exclusieve klantendag op 21 juni, vanaf 14:00. Kom de nieuwe locatie ontdekken en laat je onderdompelen in de wereld van het drukken tijdens live demonstraties van de digitale printers.

Degustatie Antwerpse gin

Op de klantendag kun je ook in primeur proeven van een nieuwe Antwerpse gin op basis van sinaasappels uit Valencia en kumquat – een citrusvrucht die lijkt op een kleine, langwerpige sinaasappel. De gin wordt die dag voorgesteld aan het grote publiek. Imprenta maakte de branding van de gin, van de etiketten op de fles tot vlaggen en parasols. Een heerlijk verfrissende manier om de zomer in te zetten!

Dankzij Imprenta is er steeds een oplossing voor alles wat je graag bedrukt ziet. Op hun nieuwe locatie zijn de print professionals je nog beter van dienst!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *