SV10

SV10: warmtewerende glasfolie SenicView

SenicView10 is een warmtewerende glasfolie van topklasse. Ze houdt maar liefst 82 % van de zonnestralen tegen en vermindert hinderlijke schitteringen met 91 %. Het is een ‘dual reflective’ folie met nanometaaldeeltjes.

Dankzij deze glasfolie voelt uw huis of kantoor in de zomer altijd heerlijk koel aan. En u bespaart ook nog eens op kosten voor airconditioning. SV10 is de donkerste uitvoerig in de serie SenicView glasfolies.

De folie blokkeert de binnenvallende uv-straling met 99 %. Zo is uw interieur beschermd tegen verkleuring. Een speciale coating maakt de glasfolie krasbestendig, maar schoonmaken mag pas 1 maand na aanbrengen van de folie.

SV10 warmtewerende glasfolie bij Imprenta

De SV warmtewerende glasfolie is verkrijgbaar bij Imprenta print professionals. U kan een beroep doen op onze eigen plaatsingsdienst, want voor een goed resultaat neemt u het best een ervaren vakman onder de arm.

SV10 is een duurzame folie, dus u geniet lang van een perfecte en heerlijk koele ruimte. Wil u meer weten over SV10 glasfolie of andere glasfolies? Neem contact met ons op voor vrijblijvend vakkundig advies.

REALISATIES

Vraag Offerte