SUN70

SUN70 zonwerende folie

SunLight70 is een professionele zonwerende glasfolie, specialist in glasfolie. De folie is geschikt voor zowel woningen als kantoorgebouwen. SUN70 filtert een groot gedeelte van het infrarode spectrum en houdt 50 % van de zonnestralen tegen.

Het daglicht wordt gedeeltelijk gereflecteerd en gefilterd, waardoor er toch een optimale hoeveelheid licht binnenkomt. Hinderlijke schitteringen verminderen met 25 %. Net als andere glasfolies blokkeert SUN70 99 % van het schadelijke uv-licht. Zo blijven de kleuren in uw interieur veel langer mooi.

De folie heeft een beschermende coating, dus schoonmaken is geen probleem. U kan de ramen wel pas 1 maand na het aanbrengen van de folie schoonmaken.

SUN70 zonwerende folie bij Imprenta

Imprenta print professionals biedt de de zon- en warmtewerende SUN70 glasfolie in verschillende maten.

Deze folie kan niet zelf worden geplaatst, onze vakmensen hebben hier specifieke opleidingen voor gevolgd en hebben ondertussen de jarenlange ervaring om deze zorgvuldig aan te brengen. Het is een duurzaam product, dus u geniet lang van een perfect resultaat . Meer weten over SUN70 zonwerende folie? Neem contact op met ons voor een vakkundig advies.

REALISATIES

Vraag Offerte