SS35

WARMETEWERENDE FOLIE SS35

Warmtewerende glasfolie SS35

De zon- en warmtewerende glasfolie SS35 heeft een lichtere tint dan de SS20-variant. De SS35 zilverkleurige folie heeft een licht spiegelend effect en beperkt de inkijk overdag. SolarSilver35 folie wordt aan de binnenzijde van het glas bevestigd en houdt de warmte iets minder tegen dan de SS20 folie.

Deze glasfolie heeft een externe reflectie van 40 %, houdt 64 % van de zonnestralen tegen en 99% van de uv-straling. Ze heeft een levensduur van 10 jaar.

Een bijkomend voordeel van deze folie is dat de reductie van de uv-straling uw interieur beschermt en behoedt tegen verkleuring. Wil u de folie langs de buitenkant van het glas aanbrengen, dan heeft u SS35EXT nodig. Die heeft een levensduur van 5 jaar. Pas 1 maand na de plaatsing mag u de ramen schoonmaken.

Warmtewerende glasfolie SS35 bij Imprenta

De professionele SolarSilver35 folie is verkrijgbaar bij Imprenta print professionals in verschillende rolbreedtes.

Deze folie kan niet zelf worden geplaatst, onze vakmensen hebben hier specifieke opleidingen voor gevolgd en hebben ondertussen de jarenlange ervaring om deze zorgvuldig aan te brengen. Zo bent u zeker van een perfect resultaat. Interesse? Neem contact met ons op.

REALISATIES

Vraag Offerte