SS20

WARMTEWERENDE FOLIE SS20

Warmtewerende glasfolie SS20

SolarSilver20 is een professionele warmte- en zonwerende folie die bevestigd wordt langs de binnenkant van de raam. Deze zilverkleurige folie heeft een spiegelend effect, waardoor overdag ook de inkijk beperkt wordt. De SS20 folie wordt veel gebruikt in kantoorgebouwen en heeft als bijkomend voordeel dat beeldschermen binnen beter leesbaar zijn. SS20 folie wordt aan de binnenkant van het glas aangebracht, de SS20EXT folie is voor de buitenkant.

Beide hebben een externe reflectie van 57 %, houden 77 % van de zonnestralen tegen en 99 % van de uv-straling. De professionele SS20 glasfolie heeft een gemiddelde levensduur van ongeveer 10 jaar, de buitenvariant SS20EXT gaat 5 jaar mee.

Deze folie kan niet zelf worden geplaatst, onze vakmensen hebben hier specifieke opleidingen voor gevolgd en hebben ondertussen de jarenlange ervaring om deze zorgvuldig aan te brengen.

Warmtewerende glasfolie SS20 bij Imprenta

U kan uw SS20 warmte- en zonwerende folie bestellen bij Imprenta print professionals. Wij leveren en plaatsen de glasfolie in verschillende breedtes.

Deze folie kan niet zelf worden geplaatst, onze vakmensen hebben hier specifieke opleidingen voor gevolgd en hebben ondertussen de jarenlange ervaring om deze zorgvuldig aan te brengen. Neem contact met ons op.

REALISATIES

Vraag Offerte