SEC04

SEC04 veiligheidsfolie

Deze 4 mm dikke glasfolie beschermt personen en interieur tegen rondvliegende glasscherven in het geval van glasbreuk (ramen of andere glazen oppervlaktes, zoals tafelbladen). Scherven en splinters blijven aan de glasfolie kleven, waardoor er minder kans is op letsels.

Deze folie maakt het ook voor inbrekers moeilijk om via het raam binnen te dringen. Goede inbraakwerende glasfolies zijn de SEC08 folies en hoger uit de Tridentserie van fabrikant Johnson Window Films.

De veiligheidsfolie is transparant en laat 88 % van het daglicht door. Bovendien blokkeert ze 98 % van de uv-straling. Zo blijft uw interieur beschermd tegen vroegtijdige verkleuring.

SEC04 veiligheidsfolie bij Imprenta

Imprenta biedt de SEC04 veiligheidsfolie in verschillende maten. Deze folie kan niet zelf worden geplaatst, onze vakmensen hebben hier specifieke opleidingen voor gevolgd en hebben ondertussen de jarenlange ervaring om deze zorgvuldig aan te brengen.

Meer weten over de verschillende veiligheidsfolies bij Imprenta? Neem contact met ons op. Onze medewerkers geven u graag vakkundig advies.

REALISATIES

Vraag Offerte