SEC02

GLASFOLIES VEILIGHEIDSFOLIE SEC02

SEC02 veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie SEC02 beschermt uw interieur tegen glasschade in het geval van glasbreuk. Deze 2 mm dikke glasfolie wordt vooral aangebracht op ruiten van woonhuizen en kantoorgebouwen. Maar u kan de folie ook aanbrengen op een salon- of eettafel met een glazen blad. Gebeurt er een ongelukje, dan blijven de scherven aan de folie kleven en is er minder kans op letsels.

Er bestaan verschillende varianten veiligheidsfolie. SEC02 is de lichtste variant uit de Tridentserie van Johnson Window Films. Deze glasfolie maakt het moeilijker om een ruit in te slaan.

SEC02 veiligheidsfolie bij Imprenta

Imprenta print professionals verkoopt verschillende veiligheidsfolies, waaronder de SEC02 glasfolie. U kan de glasfolie bestellen in verschillende maten. De SEC02 folie laat 88 % van het daglicht door, maar blokkeert 98 % van het schadelijke uv-licht. Zo blijven de kleuren van uw interieur beter beschermd.

Deze folie kan niet zelf worden geplaatst, onze vakmensen hebben hier specifieke opleidingen voor gevolgd en hebben ondertussen de jarenlange ervaring om deze zorgvuldig aan te brengen. Meer weten? Neem contact met ons op.

REALISATIES

Vraag Offerte