ANTI-MICROBIËLE KLEEFFOLIE TEGEN CORONA (COVID-19), bacteriën en andere virussen

Samen tegen besmetting

COVERSAFE

We weten nu allemaal hoe een virus de wereld op zijn kop kan zetten. Om dit te voorkomen doet iedereen zijn uiterste best: reinigen, ontsmetten en nog eens schoonmaken!

Maar hoe controleren we of al die deurgrepen, balies en aanraakschermen echt ongevaarlijk zijn? En hoelang houden we dat nog vol? Gelukkig hebben we nu COVERSAFE.

Eenvoudig te monteren. Bewezen effectief.

Coversafe is een folie met uitzonderlijke anti-microbiële eigenschappen

✔  Snel en eenvoudig aan te brengen op vlakke en licht gebogen ondergronden
✔  Zonder beschadiging te verwijderen van de ondergrond
✔  Beschermt 24/7 gedurende 4 jaar tegen bacteriën, virussen en schimmels

Waarom kiezen voor Coversafe?

Coversafe vernietigt virussen en bacteriën

Coversafe vernietigt virussen en bacteriën

De anti-microbiële werking van Coversafe beschermt effectief tegen virussen, bacteriën en schimmels, waaronder het 229E en COVID-19 coronavirus. 

Coversafe op elke vlakke en lichtgebogen ondergrond

Op elke vlakke en lichtgebogen ondergrond

Help uw klanten hun omgeving te beschermen door deze dunne, transparante zelfklevende folie aan te brengen op balies en kassa’s in winkels. Op deurgrepen en tafels in kinderopvang en scholen. Denk ook aan schakelaars en trapleuningen in kantoren en verzorgingshuizen of schermen en toetsen van geld- en betaalautomaten.

Coversafe: 24 uur per dag bescherming, vier jaar lang

24 uur per dag bescherming, vier jaar lang!

De katalyserende werking van de minerale microsferen in Coversafe raakt, anders dan die van zilverionen, nooit uitgeput. Coversafe beschermt 24 uur per dag en de anti-microbiële werking blijft maar liefst 4 jaar lang stabiel en effectief.

ideaal voor balies, kassa’s. Op deurgrepen en tafels in kinderopvang en scholen. Denk ook aan schakelaars en trapleuningen in kantoren en verzorgingshuizen of schermen en toetsen van geld- en betaalautomaten.

Vraag Offerte