DIGITALISEREN VAN FOTO’S

Digitaliseren van foto’s voor bedrijf en privé

Een fotoalbum met échte foto’s doorbladeren blijft leuk, ook al vermindert de kwaliteit na verloop van tijd. Laat uw foto’s digitaliseren dan kan u ze altijd opnieuw laten afdrukken. Zo laat u oude foto’s weer tot leven komen en kan u ze bijvoorbeeld delen met uw kleinkinderen. Heeft u nog diapositieven liggen van vroeger? Ook die kunnen we digitaliseren, zodat u er een afdruk van kan laten maken of op de computer kan bekijken.

Ook voor bedrijven is het digitaliseren van foto’s interessant. Foto’s van vroeger vertellen veel over de geschiedenis van de onderneming. Met een professionele scan van foto’s gaat deze geschiedenis niet verloren. Een professionele scan bereikt een zeer hoge resolutie, zodat u een foto van vroeger kan uitvergroten (zelfs tot XL-formaat) en gebruiken voor promotionele doeleinden.

Digitaliseren van foto’s bij Imprenta

Heeft u foto’s liggen waarvan u de negatieven niet meer vindt of negatieven waarvan u geen fotoafdruk heeft? Laat uw foto’s, negatieven en diapositieven gewoon digitaliseren bij Imprenta print professionals.

Onze professionele scanners kunnen scannen tot een resolutie van 9000 dpi. Meer weten? Neem contact met ons op.

REALISATIES

Vraag Offerte