BEELDBEWERKING

Beeldbewerking voor professionele foto’s

Voor uw catalogus, webwinkel of fotoreportage wil u foto’s van hoge kwaliteit. Een professionele foto in hoge resolutie (laten) maken is de eerste stap. Bij Imprenta print professionals gaan we graag een stap verder: wij bewerken al uw beelden. Wij controleren de foto’s met professionele beeldbewerkingsprogramma’s voor perfect resultaat.

Witbalans, kleurverzadiging en balans, zwarting, helderheid, contrast, compositie en tal van andere parameters checken we en stellen we bij indien nodig. Wit is bij ons écht wit, en geen crèmekleur. We vergroten uw foto’s in hoge resolutie ook uit tot XL-formaat zonder verlies van scherpte en details.

Vervolgens gaan we na of de foto oneffenheden vertoont, die mogelijk moeten worden bijgewerkt. Van een ongewenste lichtspiegeling tot een vliegend insect in beeld: wij zorgen voor de juiste bijwerking.

Beeldbewerking bij Imprenta print professionals

Uw foto’s worden bewerkt in onze professionele fotostudio. Niet enkel onze prima beeldbewerkingsprogramma’s, maar vooral de ruime ervaring en vakkennis van onze fotografen garanderen het beste resultaat.

Meer weten over fotobewerking bij Imprenta print professionals? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom.

REALISATIES

Vraag Offerte