RE-BOARD

PRINT OP PANELEN REBOARD

Afdrukken op Re-board

Re-board is karton dat bijzonder stevig is dankzij zijn typische honingraatstructuur. Een re-board is zeer licht is en dus makkelijk te verplaatsen of op te hangen. Re-boardpanelen worden meestal binnenshuis gebruikt, aangezien het karton vochtgevoelig is. De bedrukking gebeurt met onze allernieuwste UV-printers.

Als u een foto laat afdrukken op re-board, kan u die ook laten contoursnijden. Zo wordt bijvoorbeeld een levensgrote foto met een reclameboodschap mogelijk. Zelfs tafels en stoelen zijn mogelijk in re-board. Het Re-board karton is bovendien duurzaam: heeft u het re-boadpaneel of meubeltje niet langer nodig? Dan kan het perfect gerecycleerd worden.

Afdrukken op Re-bord

Bent u geïnteresseerd in re-boardpanelen? Neem contact met ons op. Wij vertellen u alles over toepassingsmogelijkheden van dit superlichte materiaal. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring en onze professionals werken met ultramoderne industriële printers. Een optimaal resultaat is gegarandeerd.

Onze ontwerpstudio kan u helpen met ideeën of een grafisch ontwerp. Wij doen er alles aan om uw ideeën voor een re-boardpaneel te verwezenlijken.

REALISATIES

Vraag Offerte