CHROMALUXE

PRINT OP PANELEN CHROMALUXE

Chromaluxe

Chromaluxe is een vrij nieuwe techniek waarmee beeldmateriaal wordt vastgelegd op een aluminium of MDF-plaat of op hout (= sublimatie-techniek). Dankzij intense hitte en hoge druk wordt de print op papier, overgezet op de coating van het aluminium of de MDF of op het hout. Het resultaat is een foto met een maximale kleurverzadiging en een zeer diepe zwarting. Kleurbehoud wordt voor meer dan 50 jaar gegarandeerd! Nog meer voordelen van deze techniek:

  • De afdrukken blijven decennialang kleurvast
  • Eenvoudig afwasbaar
  • Krasvrij
  • Direct klaar, haast geen droogtijd

Chromaluxe wordt vooral toegepast bij grafische en fotografische kunstprojecten. Chromaluxe is kras- en vochtbestendig, dus ook geschikt voor buitenruimtes.

Wil u meer weten? Neem contact met ons op. Wij leggen u graag uit hoe het in zijn werk gaat.

Chromaluxe bij Imprenta

Bent u geïnteressererd in Chromaluxe panelen? Dan bent u bij Imprenta print professionals aan het juiste adres. Wij werken met ultramoderne industriële printers en hebben ruim 30 jaar ervaring. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende standaardmaten: de kleinste maat is 24×30 centimeter, de grootste 100 x 150 centimeter. Wenst u een speciale maat of heb u andere specifieke wensen? Neem contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u alles over de mogelijkheden van chromaluxe panelen.

Wij hebben een eigen ontwerpstudio, dus ook voor een professioneel ontwerp voor uw afdruk kan u bij ons terecht.

REALISATIES

Vraag Offerte