3M DINOC

3M DI-NOC interieurfolie

3M DI-NOC interieurfolie is verkrijgbaar in meer dan 800 verschillende ontwerpen. U kan kiezen uit houtnerfmotieven, metallic look, carbon look en gekleurde motieven. Deze folie is een goed alternatief om muren en scheidingswanden snel en naadloos af te werken. De folie kan ook aangebracht worden op deuren en tafelbladen.

De interieurfolie heeft een krachtige, permanente lijmlaag. Eenmaal aangebracht, is het niet makkelijk om ze te corrigeren of te verwijderen. De folie is vuil- en krasbestendig. Ons plaatsingsteam heeft voor de plaatsing van deze folie een speciale opleiding genoten om deze interieurfolie zorgvuldig bij de klant te plaatsen.

3M DI-NOC interieurfolie bestellen bij Imprenta

Heeft u uw keuze gemaakt uit de ontwerpen van de 3M DI-NOC folie? Dan kan u deze exclusieve folie bij Imprenta print professionals bestellen. Zo hangt er een fraaie interieurfolie op uw muur.

De folie bevestigen is geen makkelijke klus en vereist wel wat jaren ervaring. Ons vakkundig plaatsingsteam staat voor u klaar.

Wil u meer weten over 3M DI-NOC interieurfolie? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag.

REALISATIES

Vraag Offerte