TECCO PHOTOLUSTER

TECCO PHOTOLUSTER

Tecco Photo Luster fine art papier

Tecco Photo Luster papier is een Bright White fotopapier met een satijnen coating. Afdrukken van superieure kwaliteit nodig, bijvoorbeeld voor de reproductie van een schilderwerk of voor een afdruk voor een tentoonstelling? Dan is het dit type papier dat u zoekt. Ook voor portretfotografie is dit hoogkwalitatieve papier geschikt.

Kenners zien perfect het verschil tussen een standaard afdruk van een portret en fine art afdruk. Fine art verheft een fotoafdruk tot het niveau van kunst. Fine art fotografie vereist niet alleen vakmanschap, maar evenzeer het beste materiaal, zoals topcamera’s, moderne digitale printers, kwalitatieve inktsoorten én het beste fotopapier.

Tecco Photo Luster fine art papier bij Imprenta

Tecco Photo Luster papier is prima geschikt voor onze nieuwste Canon 8400 en 9400 professionele inkjetprinters, die drukken met maar liefst 12 kleuren. Het resultaat? Een zeer realistische kleurweergave en extra diepte.

Wij beschikken ook over een eigen ontwerpstudio met professionele fotografen, die u graag van dienst zijn. Profiteer van de kennis en ervaring van onze vakmensen. We werken in een geijkte omgeving met gekalibreerde schermen en specifieke printprofielen.

Wil u meer weten over fine art afdrukken bij Imprenta print professionals? Neem contact met ons op. Vertel ons uw wensen en onze professionals helpen ze realiseren.

REALISATIES

Vraag Offerte