HAHNEMÜHLE BRIGHT WHITE

HAHNEMUHLE BRIGHT WHITE

Hahnemühle Bright White fine art papier

Hahnemühle Bright White papier bestaat voor 100 % uit katoenvezels, met een speciale inkjetcoating die het oppervlak geschikt maakt voor afdrukken met een professioneel inkjetsysteem. De fijne viltstructuur van dit papier geeft uw fine art foto mooie aquarel structuur.

In tegenstelling tot Baryta fine art papier zorgt Bright White papier voor een matte afwerking. Het is vrij van lignine, wat het extra wit maakt. Levendige kleuren, hoge contrasten en een perfecte zwart-witbalans zijn het resultaat. Dit type papier is erg geschikt voor tentoonstellingen, reproducties of voor een professionele foto bij u thuis aan de muur.

Hahnemühle Bright White fine art papier bij Imprenta

Bent u op zoek naar een professionele fotostudio voor uw fine art prints? Dan bent u bij Imprenta print professionals aan het juiste adres. Onze professionele fotografen hebben tonnen ervaring en voor de afwerking beschikken wij over een professioneel fotolaboratorium.

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in de branche en beschikken over de nieuwste generatie professionele inkjetprinters. Wil u meer weten over een fine art afdruk op Hahnemühle Bright White papier? Neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

REALISATIES

Vraag Offerte