HAHNEMÜHLE BARYTA

HAHNEMUHLE BARYTA

Hahnemühle Baryta fine art papier

Hahnemühle Barytapapier is een hoogglanzend fine art papier, helder wit en 100 % gemaakt van katoen zonder optische witmakers. Het papier is voorzien van een speciale baryta inkjetcoating voor het beste resultaat met professionele inkjetsystemen. Het is erg geschikt voor afdrukken op museumkwaliteit.

U bent zeker van de beste kwaliteit qua kleurengamma, kleurverdeling, beeldscherpte en contrast. Het Baryta fine art papier heeft een dichtheid van 315 g/m2 en is lignine- en zuurvrij. Ligninevrij papier vergeelt niet. U kan ervan op aan dat uw afdrukken de tand des tijds doorstaan.

Hahnemühle Baryta fine art papier bij Imprenta

Wil u reproducties van beeldende kunst, foto’s of afdrukken van topkwaliteit voor een presentatie of tentoonstelling? De professionals van onze ontwerpstudio en fotovaklaboratorium staan tot uw dienst. Met ruim 30 jaar ervaring in de branche adviseren wij u over de beste afwerkingsprocessen voor uw foto’s.

Imprenta print professionals beschikt over ultramoderne inkjetprinters: uw fine art wordt perfect afgedrukt. Hebt u speciale wensen voor het maken en afdrukken van foto’s? Neem contact op met onze professionele fotografen. Zij helpen u graag.

REALISATIES

Vraag Offerte