FINE ART PRINT COPY

Informatie

Fine-art-print: uw illustratie of foto in museumkwaliteit

Een fine art print bekijkt u niet, maar beleeft u. Fine art afdrukken wordt vaak toegepast bij het maken van reproducties van schilderkunst. Weinig mensen weten dat het ook mogelijk is een fine art portret foto te laten maken. Elke fine art illustratie en foto is een kunstwerk op zichzelf en voldoet werkelijk aan museum kwaliteit.

Het maken van fine art prints is echt vakwerk en voor het printproces worden enkel de beste professionals en professionele printers ingezet. Het hele proces van het maken van de foto of illustratie tot het uiteindelijke eindresultaat vereist vakmanschap om zo tot de beoogde kwaliteit te komen.

Fine art print: het proces

De kwaliteit van het beeldmateriaal is vanzelfsprekend een eerste vereiste bij het afdrukken in fine art kwaliteit. Behalve de bekende resolutie moeten onder andere belichting, contrast, scherptediepte, helderheid, verzadiging en wit balans perfect in orde zijn. U kan zelf een illustratie aanleveren of deze laten maken door onze professionele fotografen.

Voor het afrukken van uw fine art illustratie of foto kunnen verschillende papiersoorten worden gebruikt. Ook de keuze van het juiste papiersoort voor uw illustratie is mede bepalend voor een perfect eindresultaat. De professionals van ons fotolaboratorium weten precies welk type papier geschikt is voor uw print in fine art museum kwaliteit.

Voor het maken van de afdruk, zetten wij de nieuwste Cannon inktjet printers in. Deze werken met maar liefst 12 inktjet-kleuren; een unicum in de printwereld. De afdrukken krijgen hierdoor een veel intensere dieptewerking. De afdruk kan tenslotte nog op een ondergrond (bijvoorbeeld dibond) gekleefd worden.

Fine-art-prints bestellen bij Imprenta

Wilt u een kunstwerk aan uw muur? Dan kiest u voor een fine art print van Imprenta fotolaboratorium. Kiest u voor Imprenta? Dan kiest u voor vakwerk door vakmensen. Het fotolaboratorium van Imprenta heeft ruime ervaring en alle kennis en hardware in huis voor het leveren van topkwaliteit afdrukken.

Heeft u interesse in het laten maken van een fine art print? Neem dan eens via deze website contact met onze professionals op of maak een afspraak voor een bezoek aan onze studio. Vertel ons wat uw ideeën en wensen zijn en wij kijken hoe deze gerealiseerd kunnen worden.

Vraag Offerte