Fine Art Printing en Fotolab voor haarscherpe foto’s

Fine Art Printing en Fotolab by Imprenta

Je foto’s haarscherp en in de hoogste kwaliteit afgedrukt

Als fotograaf of grafische professional besteed je de nodige zorg om het perfecte beeld te maken. Uiteraard wil je dan dat ook je afgedrukte foto’s er piekfijn uitzien. Gebruik je daarvoor je eigen inkjet- of kleurenlaserprinter? Of schakel je de hulp van een printprofessional in? In zijn Fotolab realiseert Imprenta fotoprints van de hoogste kwaliteit. Maak indruk op je klanten met prachtige foto’s en een haarscherp portfolio.

De specialisten in het Fotolab bij Imprenta onderscheiden zich door hun expertise in fotografie. Ze nemen de tijd om je aangeleverde foto’s zorgvuldig voor te bereiden. De troeven zijn onder meer doorgedreven kleurcorrecties en beoordelingen van de densiteit en het contrast. Na het drukklaar maken, drukken de experts je foto’s af op kwaliteitspapier met de nieuwste digitale grootformaatprinters. Vervolgens maak je een keuze uit een heel gamma aan afwerkingsmogelijkheden. Je kunt je beelden laten monteren op diverse materialen.

Chromaluxe Certified Lab

Voor fine art printing biedt Imprenta je de mogelijkheid om je foto’s in hoge definitie op metaal of hout te laten afdrukken met de sublimatietechniek van Chromaluxe. Met deze techniek wordt de inkt van de print via sublimatie overgezet op de drager. Het resultaat is een afdruk met perfecte kleuren die een leven lang meegaat en beantwoordt aan de eisen van de meest veeleisende fotografen.

De prints zijn bovendien kras- en brandbestendig, licht en eenvoudig te onderhouden. Naast diverse dragers kun je ook kiezen uit verschillende afwerkingen, zoals een witte of zilveren coating en een glanzende, halfglanzende of matte afwerking. Zo maak je voor elke omgeving de beste print.

Fotoprints in je bedrijf

Heb je mooie foto’s van je bedrijf en je personeel laten maken, of hang je graag kunstige foto’s op in je gebouw? Ook dan heeft Imprenta tal van drukoplossingen in huis. Een art print van Chromaluxe is beslist een blikvanger in je kmo. Of wat dacht je van fotobehang? Een saaie, eentonige wand personaliseer je helemaal met een levensgrote foto over de hele oppervlakte. Fotobehang uit walltex is een ideaal alternatief voor traditioneel behang. Het is goedkoper dan behang en heeft een grotere kleurkracht. Dankzij de grote printafmeting is het eenvoudig en naadloos aan te brengen. Het materiaal is bovendien bestand tegen scheuren, kreuken en krassen, is eenvoudig te reinigen en werkt brandvertragend. Wil je de akoestiek in je gebouw optimaliseren met akoestische panelen? Imprenta realiseert jouw gepersonaliseerde akoestische panelen, bedrukt met de foto van je keuze.

Wat je ook wil laten bedrukken, Imprenta heeft steeds de oplossing en de knowhow in huis om een vlekkeloos resultaat neer te zetten. Meer weten? Stel je vraag rechtstreeks via het formulier hieronder!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *