40 jaar lang de snelste reclamespecialist

Bijna 40 jaar is Imprenta dé referentie voor reclame en fotoprinting in Antwerpen. Het bedrijf ontstond uit de fusie van reclamepionier Van Bortel & Co en fotolabo ASAP in 2015 en groeide uit tot een allround expert voor indoor en outdoor reclame. Zaakvoerder Steven Vollebergh laat zijn licht schijnen op de succesformule van het bedrijf. 

20 specialisten voor de beste reclamerealisaties

Vandaag stelt Imprenta 20 mensen tewerk die state-of-the-art producten en diensten leveren aan bedrijven in alle sectoren. 

“Elk nieuw dossier wordt toegewezen aan een projectmanager. Deze gaat ter plaatse voor een bespreking met de klant. Nadien is het aan onze grafische studio voor het ontwerp. Na goedkeuring van de klant starten we met de productie. De installateurs zorgen voor een vakkundige plaatsing. Onze sales- en administratieve medewerkers verzekeren voor een vlotte opvolging. Drie medewerkers hebben ook een car wrap certficaat voor autobelettering en autoreclame.” 

Branding van A tot Z 

“Er is niets wat met reclame te maken heeft dat niet van Imprenta kan komen. Wij leveren alles wat onze klanten nodig hebben. Zo verzorgden we het afgelopen jaar bijvoorbeeld de complete rebranding van alle Nederlandse en Belgische filialen van badkamerproducent X²O. Dat gaat dan over signalisatie in de winkels, reclamedoeken, vlaggen, etalagestickers en veel meer.” 

Digitale printspecialist

Sinds 1992 is Imprenta ook een absolute specialist inzake digitale printing. 

“We investeren altijd in de nieuwste printtechnologieën. Daarom kunnen wij de beste kwaliteit in digitale prints leveren. Dit gaat van kleine stickers tot grote raamstickers en textielprints. We zijn al sinds 1992 gepassioneerd door professionele fotoprints op groot formaat, of wat we nu fine art printing noemen.” 

Raam- en glasfolies 

“Met een derde tak van ons bedrijf specialiseren we ons in raam- en glasfolies. Denk hierbij aan warmtewerende folies maar ook privacyfolies en veiligheidsfolies voor optimaal comfort en maximale discretie en veiligheid op het werk.”

De snelste en meest ervaren reclamespecialist 

“We maken het verschil door onze 40 jaar ervaring. Er zijn weinig spelers in de regio die dat kunnen voorleggen. Daarnaast is het ook een meerwaarde voor onze klanten dat wij alles zelf doen. Zo is er altijd 1 aanspreekpunt en zijn er geen extra partners in het spel. Dit betekent tijdswinst kostenbesparing voor onze klanten.”

Digitale reclamepanelen 

In een sector die snel verandert moet je blijvend innoveren. Daarom kijkt Steven Vollebergh vandaag reeds naar de mogelijkheden van digitale reclameschermen voor bedrijven. 

“We zien dat digitale schermen aan een opmars bezig zijn. Deze schermen zien eruit als grote smartphones waarmee je een boodschap dynamisch en flexibel kan overbrengen. Je kan filmpjes tonen en interageren met je klanten via het touch screen. Alles is  gemakkelijk te beheren in een abonnementsformule via je netwerk.”